Lite mer om styrelsen

Och vilka är då vi, som sitter i styrelsen...?

Det kan ju kanske vara lite intressant att veta lite mer om oss individer i styrelsen, inte bara namn utan också vilka vi är. Nedan finner du lite mer vardagsinformation om oss!


Tobias Moberg – ordförande


Jag gör mitt femte år i samfällighetens styrelse, tre av dem som ordförande. Jag bor på Nybodaringen 57 med fru, två barn och katt. Vi har bott här på höjden sedan 2012. Jag är pappaledig resten av 2021 och ses därför ofta med barnvagn.


Anna-Karin Högberg – sekreterare


Har bott på Nybodahöjden i 23 år, först i brf Södersutsikt och sedan ca 3 år tillbaka i brf Nybodaterassen. Trivs med andra ord fantastiskt i vårt område. Arbetar till vardags med förhandlingsfrågor och arbetsgivarutveckling inom en stor organisation. Har varit med i styrelsen i 1 år och har nu rollen som sekreterare.


Camilla Almgren – kassör och ansvarig för Löpande ekonomisk förvaltning


Boende på Höjden sedan 2019 men dessförinnan 10 år på Kajen. Bor med man och tre barn i Brf Fågelsången (Nybodaringen 103), och arbetar som controller. Tycker om löpning och att vara i närliggande parker med mina barn. Lantställe i Björkvik, Katrineholm.


Alexandra Bohwalli Skommevik – mark- och trädansvarig


Bor i Idaborgs samfällighet. Bott i området i 6 år. Passion och intresse för vårt grönområde och syns inte sällan med en kratta eller vattenkanna i handen. Håller i de löpande kontakterna med Habitek, vår leverantör av park- och markskötsel.


Ann Kajsten – underhållsplaner (återkommer)


Jimmy Svensson – incidenthantering


Skåning som har bott i Stockholm sedan 1999 och på Nybodahöjden sedan 2004. Bor i Brf Nybodaberget (Nybodaringen 39-47) där jag också är ordförande. Har varit med i samfällighetens styrelse i omgångar de senaste tio åren. Jobbar som tekniker inom operavärlden.


Charlotta ”Lotta” Granström – leverantörsansvarig


Lotta valdes in i styrelsen vid årsmötet 2021, och har rollen som leverantörsansvarig. Hon representerar Grönbrinks samfällighet (Nybodaringen 111-121). Till vardags jobbar hon med finansiell analys, controlling och redovisning på ett läkemedelsföretag.


Stefan Larsén
– Omvärldsbevakning


Stefan är journalist och arbetar som publisher på ett förlag med inriktning mot sport och hälsa. Han flyttade till Liljeholmen från Söder 2010, och bor sedan 2019 i Brf Söderutsikt med sina två barn. Stefan valdes liksom Lotta Granström in i styrelsen vid årsmötet 2021, och hans ansvarsområde är omvärldsbevakning. Det innebär bland annat att han kommer att ha kontakt med de olika aktörer som verkar i närområdet och informera de boende på Nybodahöjden om vad som är på gång.


Anders Annerfalk – informationsfrågor


Har bott med hustru Marie i Brf Gryningen, en förening i Hästskon (Nybodaringen 97-101) sedan i maj 2018. Anders arbetar till vardags med inköps- och säkerhetsfrågor, men även en del med kommunikation. Lite av en tekniknörd med fokus på bilar, tåg och flygplan. Fritidsgotlänning. Ansvarar i styrelsen för informationsfrågor, och ska försöka utveckla den löpande informationen från samfälligheten.

Senast uppdaterad 2021-09-10 av Anders Annerfalk.